Gepersonaliseerde kraal hart groot 16mm

Gepersonaliseerde kraal hart groot 16mm

 29.00

Deze kraal is volledig te personaliseren. Ik vul de kralen onder andere met dierenhaar- of crematie-as van huisdieren. Ook is het mogelijk (goed gedroogde) bloemblaadjes, veertjes, eerste tandjes of -haarlokjes te vereeuwigen. Ik verwerk alles tot een mooie kraal met Uv-bestendige epoxy. Ook wel bekend als Resin of giethars. Geef bij je bestelling zo gedetailleerd mogelijk aan wat je verwerkt wil hebben. En in het geval van haar of as van welk huisdier dit afkomstig is. Deze kraal is 16 mm x13 mm x 13mm en heeft een rijggat van ca 4mm. Deze variant heeft de vorm van een hart. Bekijk bij gerelateerde artikelen andere maten en varianten. Alle kralen zijn compatible met Pandora en Trollbeads en kunnen uiteraard ook in combinatie met een ander soort ketting of armband gedragen worden.

 

 

 

 

Beschrijving

Deze kraal is volledig te personaliseren. Ik vul de kralen onder andere met dierenhaar- of crematie-as van huisdieren. Ook is het mogelijk (goed gedroogde) bloemblaadjes, veertjes, eerste tandjes of -haarlokjes te vereeuwigen. Ik verwerk alles tot een mooie kraal met Uv-bestendige epoxy. Ook wel bekend als Resin of giethars. Geef bij je bestelling zo gedetailleerd mogelijk aan wat je verwerkt wil hebben. En in het geval van haar of as van welk huisdier dit afkomstig is. Deze kraal is 16 mm x13 mm x 13mm en heeft een rijggat van ca 4mm. Deze variant heeft de vorm van een hart.

Bekijk bij gerelateerde artikelen andere maten en varianten. Alle kralen zijn compatible met Pandora en Trollbeads en kunnen uiteraard ook in combinatie met een ander soort ketting of armband gedragen worden.